Славена Вътова вдига сватба с Вълкът от Уолстрийт

Славена Вътова

„Мис България“ 2006 Славена Вътова, която напоследък зрителите познават като коментатор от Домсъвета на „ВИП Брадър“ готви огромна и лъскава сватба с богаташ, натрупал завидна банкова сметка като брокер и прославил се по света като родния Вълк от „Уолстрийт“. съблазнителката от корицата на „Плейбой“ е омагьосала топ измамника Юлиян Цолов, който стана световно известен като българският аналог на „Вълка от Уолстрийт“. Софиянецът и неговият американски колега Ерик Бътлър успели да дръпнат повече от 1 милиард долара като финансисти на банковия мастодонт „Креди Суис“! Грандиозната измама с ценни книжа лъсна през август 2008 г., когато 35-годишният тогава нашенски гений бе арестуван на международното летище „Джон Ф. Кенеди“ в Ню Йорк и откаран в офисите на ФБР в Манхатън.
Машинациите на престъпния тандем бяха по челните страници на всички световни медии. Тогава авторитетни щатски издания съобщиха, че Цолов и Бътлър са обвинени в заговор, измама с ценни книжа и комуникационна измама, цитирайки обвинителния акт на Окръжния съд в Бруклин.
Прокурорите твърдят, че българинът и колегата му са подвеждали клиенти да вярват, че определен вид ценни книжа, чиято стойност периодично се актуализира с търгове, са подкрепяни от федерално гарантираните студентски заеми и затова са безопасни и по възвръщаемост са сравними с банковите депозити или паричните пазари. Така за периода 2004 – 2007 г., когато напуснали „Креди Суис“, спекулантите са успели да източат над 1 милиард долара.
Определено красавицата е уцелила една от най-добрите партии за съвместен живот, а огромната банкова сметка на Юлиян Цолов е само една от причините красавицата да е лудо влюбена. Градските легенди твърдят за скъпи подаръци и много внимание, което Вълкът от Уолстрийт хвърлял на любимата си. Новият спортен автомобил на Славена Вътова е само началото, а за да се показва на екрана ежедневно любмият е кихнал сериозна сума.


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

AddThis Social Bookmark Button

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.