Пайнер налага Анелия и Преслава

Бони

Бони разкри истината за своя бивш шеф Митко Пайнера и тя не е никак приятна, споедли певицата пред Ключки.бг.
Почти година след своето напускане Бони реши да разкрие що за човек е Митко Пайнера и изобщо интересни подробности от работата в неговата фирма. Още от идването си тя не е получила шанс за голяма изява, което я е наранило доста
Очаквах кариерата ми да потръгне много повече след преминаването в Пайнер. Не получих обаче нищо от онова, което Митко ми обещаваше преди това. Трябваше да работя с по-посредствен екип, защото истинските професионалисти се пазеха за Преслава, Анелия и др. Постъпиха с мен много подло и всъщност тръгнах надолу, вместо да се възродя. В Пайнер обаче това е практика. Компанията си има любими изпълнители и лансира тях. Останалите ги оставя почти на произвола на съдбата. Дори телевизия Планета действа целенесочено. Как мислите, че се избира кои песни да се пускат и в кои часове?!
Ромската перла не остана много дълго в Пайнер. През тази година тя реши да се завърне в старата си компания Съни мюзик, която я направи звезда навремето.
Тук бяха най-хубавите ми години и се надявам отново да се върна към тях. Загубих си времето в Пайнер. Постъпих много глупаво. На практика хората съвсем ме забравиха там, но сега пак съм готова да им покажа коя е Бони.
Истината за Митко Пайнера лъсна. Отдавна се говореше, че Пайнер дава много на изпълнителите, но и взима много. В другите компании те получават повече свобода, но пък и финансовите средства са по-малко. Все пак Алисия, Емануела, Азис и др показаха, че и без Пайнер можеш да пробиеш в този жанр.


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

AddThis Social Bookmark Button

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.