Мика Стойчкова все повече се обръща към чашката

Мика Стойчкова

Известна с фриволното си и понякога скандално поведение, за пореден път скандализира общността като започна деня си с вино вместо закуска. Красивата бивша ТВ водеща замина заедно със сестра си за една от най-горещите дестинации в света, а именно Маями. Мика Стойчкова напусна България видимо разочарована от действителността тук и с огорчението, че за пореден път е била криворазбрана. Според близки до щерката на футболната легенда, Мика има проблеми с алкохола, като с него компенсира разочарованието от неуспехите си у нас. Още докато прекарваше времето си в България Мика не се отделяше от коктейлите, а според осведомени източници това продължава и в Маями.

Градските мълви продължават и с трудно преглътната раздяла с Иво Аръков. Мика Стойчкова съвсем си е загубила ума по снажния актьор и след раздялата им едва го превърмогнала. Затова пък все по-често се обръщала към чашката. Изглежда хубавицата отново се е отдала на опиянение и се надява така да забрави неприятните случки в родината. Тя се е радва на прекрасните коктейли в едно от най-луксозните заведения в Маями. Дали Мика все пак ще открие щастието в Америка и ще срещне любовта, която да замени Иво Аръков, предстои да разберем.


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

AddThis Social Bookmark Button

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.