ДесиСлава се завръща в Пайнер

ДесиСлава

Попфолк дивата ДесиСлава се завръща в Пайнер Мюзик. Голямата изненада за феновете ще е участието на Деси в традиционния концерт на телевизия Планета през декември. Десислава подписа договор с Пайнер Мюзик през 1996 г, а две години по-късно музикалният гигант издаде първия самостоятелен албум на певицата. През 2004 г, Десислава изненадващо напусна Пайнер Мюзик, но опровергава многобройните клюки за скандали с Митко Димитров – Пайнера. Певицата сподели тогава, че няма нищо скандално, а просто е искала да се развива в друг жанр. Каква е истинската причина за раздялата така и не става ясно. Като самостоятелна певица Десислава има изключително успешна кариера. Издала е множество албуми, изнесла е много концерти у нас и в чужбина. Десислава създаде собствена телевизия DSTV, като логично продължение на кариерата си, но не след дълго продаде музикалния канал на пловдивски бизнесмен.
Новината за завръщанетго на поп-фолк дивата бе приета от феновете с голям ентусиазъм. ДесиСлава е една от най-успешноте певици у нас, създала едни от най-големите хитове не само в България, но и по света.


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

AddThis Social Bookmark Button

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.