BMW 645Ci Gran Turismo

BMW 645Ci

BMW 645Ci съчетава в своят дизай миналото, настоящето и бъдещето на пътуването върху четири колела. Мощен, грациозно прецизен, изгладен и с внушително присъствие – такова впечатление създава новото BMW със заоблените си линии. Част от него напомня много на великото, митично GT от 60-те с класическата линия, преминаваща от двете му страни, напомняща готова за полет стрела. освен това той е колкото приключенски, толкова и свеж. Това е Gran Turismo излъчващо енергия и темперамент. То събужда всички ваши сетива с мириса си на кожа, мъркащия си двигател и светлината, падаща през предното стъкло в късния следобед. Когато е спряло, то подканва обещаващо към незабравимо пътуване, а на дълъг път е като част от дома.
Можете да сравните 645Ci с много доста оригинални неща, но определено колегите ни от Top Gear, но оприличиха на атлет, облечен с впит костюм, подчертаващ мускулите му, движещ се с елегантност и бързина. Това обаче не е всичко и когато говорим за BMW 645Ci трябва да споменем, че ускорява до 100 км/ч за 5.6 секунди. Максималната му скорост е ограничена електронно до 250 км/ч, но както всяка друга подобна кола в серията на BMW, това се изключва, макарм малко трудно чрез бордовият компютър. Това е само статистика, но зад волана е наистина вълнуващо преживяване. BMW 645Ci Gran TurismoСкоростта му е забележителна, но истински впечатляващото е ускорението, създаващо усещането за мощност без ограничения. Серийно 1.6-тонното купе се предлага с ръчна скоростна кутия с възможност за промяна на скоростите от волана само с едно натискане на бутона.
Дали ще отприщите мощта на 645Ci или ще се наслаждавате на комфортното возене е лично ваш избор. Скоростомерът и оборотомерът са разположени точно пред шофьора. Отдясно на него, точно над скоростния лост е разположена навигационната система и iDrive дисплеят, леко повдигнат и завъртян с 6 градуса към шофьора. Всичко това е направено за удобство на шофьорът. Всички останали необходими данни са показани на предното стъкло посредством удивителната технология Head-up Display, така изобщо не трябва да местите погледа си, за да следите навигационните инструкции – скоростта, дистанцията с колата пред вас и други ключови данни. Всичко в купето е така организиране, че да е буквално на една ръка разстояние. BMW Gran Turismo е автомобил, направен за покоряване на нови и непознати за вас екзотични кътчета на света. Всеки докоснал се до него изпитва копнеж да запраши към далечни места. Тихият двигател и удобните ергономични седалки несъмнено подсказват за продължително пътуване. Бъдещето на пътешествията принадлежи на класическата “Голяма Обиколка”, сбъдната мечта за уникална екскурзия. А автомобилът от тази мечта е съвременното спортно GT – т.е. BMW 645Ci.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

AddThis Social Bookmark Button

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.