Непринудената красота на Кейти Холмс

Katy HolmesКейти Холмс е една от звездите в Холивуд, които се слават с естествена и непринудена красота. Как да изглеждате толкова добре, колкото Кейти Холмс – ето нейните тайни за красота. За да се радва на красива и здрава кожа, Кейти Холмс споделя, че има няколко правила. Първото от тях е редовно да си прави пилинг маски, с които да подхранва кожата. Второто е никога да не си ляга, без да е почистила лицето от грим, тъй като по този начин се запушват порите. Сутрин и вечер актрисата използва регенериращ и хидратиращ крем, а през целия ден пие много вода, защото вярва, че това е един от ключът към по-гъвкава и нежна на допир кожа.
Когато става въпрос за грим, Кейти Холмс се придържа към естествена и нежна визия. Харесва сенки и червило в телесен цвят, като в ежедневието може да добави и малко розови нотки. За вечерен грим избира по-драматично излъчване, което постига с опушени очи и очна линия или пък със секси червени устни. В чантата си Кейти Холмс не носи много козметика – защитен крем за кожата, спирала, гланц и коректор. Актрисата споделя, че често й се налага да се гримира набързо в колата. Тогава залага на спирала, светли сенки и червило в същия нюанс.
Кейти Холмс обича косата си. Предпочита да я поддържа дълга, защото смята, че така има повече възможности за оформяне. Универсалната прическа според актрисата е конската опашка. А запитана как постига леки и секси къдрици, Кейти Холмс споделя, че има навика да прибира косата си още влажна след баня на небрежен кок. След няколко часа резултатът е естествени и женствени къдрици.
Актрисата казва още, че много трудно би се решила да смени цвета на косата си, но ако все пак може да избира, би заложила на червено. Кейти Холмс не крие, че инвестира в по-скъпа козметика за косата, тъй като твърде често й се налага да я изсушават и изправят и това е един от начините, с които поддържа косъма здрав.


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

AddThis Social Bookmark Button

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.