Японски стил за вашият дом

Японски стил

Японската архитектура винаги е блестяла с футуристичен дизайн и много минимализъм. Разбира се архитектите от Япония имат страхотни идеи и създават някои невероятни проекти. Къщата Plus е създадена от японските архитекти Mount Fuji Architects Studio и се намира в Япония. Плюс Хаус е бижу на простотата и чистотата на фасадата, облечена в полиран мрамор. Една геометрична структура, състояща се от два блока от стоманобетонна конструкция, монтирани на 90°. С прекрасната си монолитна структура, тази къща е шедьовър на минималистичния стил.
Основната функция на двуетажната къща е да позволи на собствениците си да избягат от града за уикенда и да се отпуснат на 280 квадратни метра жилищна площ. Много красива архитектира, луксозен дизайн, и невероятно положение сред красива природа. Цветовата гама е изключително красива и чиста. Белият цвят, който е типичен за Япония, придава елегантност на къщата, а дизайнът на стайте е изключителен. Найстина е истинско удоволствие да набклюдаваме тази красива архитектура, както и цялостната работа на архитектите Mount Fuji Architects Studio.

Tags: , , , , , ,


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

AddThis Social Bookmark Button

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.