Фърги се завръща с 13 нови парчета

fergie11 години след като издаде дебютния си соло албум “The Dutchess”, Фърги се завръща с 13 нови парчета, за да зарадва феновете си с втори самостоятелен – “Double Dutchess”. Албумът, който излезе на 22 септември, съдържа парчета в колаборация с YG, Рик Рос и Ники Минаж. В “Enchanté” участва дори и 4-годишният син на Фърги – Аксел Джак. В клипа на песента се появява и топ моделът Кендъл Дженър – като че ли сексапилът на Фърги не ни беше достатъчен.

Тематиката и стилът на музиката в “Double Dutchess” са точно такива, каквито феновете биха очаквали – богато разнообразие от емоции и вокални умения, пакетирани както в нецензурни рап изпълнения, така и в по-докосващи парчета в стил “Big Girls Don”t Cry”.

Фърги промотира “Double Dutchess” и като видео албум – към проекта има общо 17 клипа, които феновете могат да закупят с deluxe версията. Като трейлър към визуалното изживяване, което бившата вокалистка на “The Black Eyed Peas” предлага, в YouTube беше качено и двуминутно видео с името “Double Duchess: Seeing Double”.

Някои от клиповете към песните вече могат да се гледат безплатно онлайн. Само за седмица клипът към “You Already Know”, в който Фърги и Ники Минаж си партнират, натрупа повече от 6 милиона гледания.


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

AddThis Social Bookmark Button

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.