Упражнения за стегнат корем

Жена Лицеви опори

Трябват ви упражнения, с които да тонизирате цялата мускулатура, без да се натоварвате прекалено. Пролетта се задава, а с нея пристига и пролетната умора. Да вдигнем тонуса с няколко леки и приятни упражнения. Комплексът от 5 тонизиращи упражнения, който ви предлагаме, няма да ви измори прекалено, а ще ви зареди с енергия.
Лицеви опори за старт
7-8 лицеви опори са идеални за начало. Знаете как се изпълняват, действайте!
Странични коремни преси за секси талия
Имате паласки около талията? Бързо започвайте със страничните коремни преси. По 10 в двете посоки като част от тонизиращия комплекс упражнения са достатъчни…. засега.
Навеждания напред за раздвижване на гърба
Застанете на колене на пода с изпънати ръце над главата. Наведете се напред докато докоснете земята с глава, задръжте няколко секунди и се върнете в изходно положение. И така 5-6 пъти.
Жена коремни пресиИзвивания назад – стречинг за гърба и корема
Застанете на пода по корем като се опирате на длани. Извийте тялото назад до където можете. Задръжте няколко секунди. Повторете 3-4 пъти.
Навеждания напред за финал
Завършете комплекса тонизиращи упражнения с навеждания напред. Седнете на пода с широко разтворени крака и се наведете напред докато стигнете пръстите на краката с ръце. Задръжте няколко секунди и повторете 4-5 пъти.


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

AddThis Social Bookmark Button

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.