Пежо 206 ли е обектът на вашите желания?Peugeot 206  Бижутата на пътя са като звездите в небето. За да се ориентираме по тях трябва добре да ги познаваме, а как по добре да ги познаваме от това да ги изправим един срещу друг. И ако гоwорим за елегантност, сигурност и ефективност в кола от нисък модел, то несъмнено трябва да се обърнем към красавецът на пътя – Пежо 206. А надеждите, които дава Пежо са големи.
   Пежо 206 Berline предлага всички технологии в служба на вашето удобство. Вграден е датчик с две функции (за дъжд и светлинен интензитет), система “follow me home”, GPS… Това високотехнологично оборудване за комфорт ви помага да се чувствате максимално удобно във вашата кола. Климатик с автоматично регулиране, които автоматично регулира температурата и дебита, за поддържане на постоянна температура функция за управляемо рециклиране на въздушния поток, за по-бързо реагиране, в случай на падане на температурата. Предните чистачки са от далеч по-умните модели и реагират на дъжд. Чистачките се включва автоматично, веднага щом завали, дори и слабо. Почистването е с ритмичност, пропорционална на интензитета на валежа. Улеснението на водача е максимално и дори е приложен датчик за дъждовен и светлинен интензитет. Неговата работа е да дублира датчика за дъжд и да включва фаровете при необходимост.

Пежо 206   В моделът на Пежо е използвана революционната система “Follow me home”. След като се активира системата за придружаващо осветление, късите светлини остават включени и след изключване на двигателя. Те се изключват след 30 секунди, като осветяват известно време мястото около автомобила, за удобство на водача. Не е пропуснато и улеснение за шофиране в големият град. За улесняването на позициониране в града е въведена Навигационна система (GPS). GPS помага на водача да следва по-лесно избрания от него маршрут, чрез екранна (върху дисплея) и звукова (през аудио системата на автомобила) индикация. Тя определя положението на автомобила и предлага най-добрия маршрут. GPS антената осигурява локализиране чрез сателит. Маршрутът по картата се изобразява върху дисплея, докато инструкциите са гласови. Бордовият компютър е свързан директно към GPS системата и изобразява нагледно картата и изминатия път от автомобила. Благодарение на екранната индикация, бордовият компютър осигурява визуализация в реално време на средния и моментен разход на гориво, средната скорост, както и пробега. Тази информация позволява упражняването на системен контрол върху функционирането на автомобила.
   Как можеш да пътуваш спокойно, като гледаш всеки ден какви страшни катастрофи стават по улицата и колко хиляди жертви даваме точно там? Разбира се, в Пежо са помислили и за това. Благодарение на оборудването си за безопастност, 206 Berline ви предлага едно спокойно и сигурно пътуване. Пасивната безопастност на 206 Berline включва: две предни въздушни възглавници, адаптиращи се към интензитета на удара, две двойни странични въздушни възглавници, пиротехнически предпазни колани с ограничител на натягането (механизъм за ограничаване на натягането в областта на гръдния кош, в случай на удар), фиксатори Isofix на пътническите седалки, включване на аварийните светлини в случай на рязко намаляване на скоростта.
Peugeot Inside   Красавецът на Пежо разполага с електронна стабилизираща програма ESP, включваща антиблокираща система на колелата ABS с електронен разпределител на спирачното усилие REF, както и система за подпомагане при внезапно спиране. Тези системи подобряват поведението на автомобила, траекторията, сцеплението с пътя, както и равновесието остават оптимални дори и при мокър път или препятствие.
   Пежо 206 Berline предлага различни двигатели с мощност от 60 к.с. до 138 к.с. Най-популярните от тях са: 1.1L, 1.4L, 1.6L, 2.0L. Максималната мощност на 1.4L e 75 к.с. и се постига при 5600 об/мин, а максималният въртящ момент е 106 Нм при 2600 об/мин. Предлагат се и два дизелови джигателя 1.4L Hdi с мощност 70 к.с. и 2.0L Hdi с мощност 90 к.с. Двигателят 1.4L 75 к.с се предлага с автоматична скоростна кутия. Тя е е “самоадаптираща се” 4-степенна с електронно управление на превключването. Функциите, наречени “къси” осигуряват преминаване на по-ниска предавка при рязко спиране или запазване на предавката при рязко вдигане на крака от педала на газта. Специфичните програми “Спорт” и “Сняг” се избират чрез натискане на два бутона. При всички предавки има lock-up, който позволява да се намали вътрешното триене, а оттам и мръсната газ. Той намалява и разхода, който е близък до този при механичната скоростна кутия. За повече сигурност самоактивиращата се скоростна кутия разполага с функцията “shift lock”, която налага задържането на крака върху педала на спирачките, за да се излезе от положение “паркинг” (звуков сигнал се активира в момента на изваждане на ключа от контакта). 
206 black   В техническо отношение колата е максимално лесна за експлоатация. Интериорът обаче осигурява удобство и комфорт при пътуване. Купето на Пежо 206 Berline е много светло, благодарение на подвижния покрив и голямата площ на предното стъкло. Всеки от предлаганите интериори – текстил, син или сиво-бежов велур, кожа alcantra и кожа – придава индивидуалност на купето. 206 Berline комбинира всички видове елементи, спомагащи за удобството на пътниците. Автоматичната климатична инсталация и атермичното предно стъкло поддържат постоянна температура в купето, независимо от външните условия. Предната седалка на пътника е многофункционална, в зависимост от опциите. Панорамният стъклен покрив допълва удоволствието при управление, като кани слънцето в купето. 
   206 Berline предлага 14 силни и вълнуващи цвята на каросерията. Гъвкава и динамичена, 206 Berlinr беше подсилена чрез леки промени, наложени от новите тенденции, като за предната част това са двойно параболични фарове с гладко стъкло и предна решетка тип “пчелна пита”. За задната част, новост са светлините “полу витрина” и големия лъв, разположен над регистрационния номер. В купето има нови тапицерии. И какво предпочитате изискано черно, вълнуващ в червено, екзотичен в синьо…
   Интересно, но основният проблем при покупката на автомобил е цената. И изненадващо, че тази кола не е скъпа. Базовият модел на Пежо 206 Berline започва от 10 хиляди евро.

Tags: , , , , , ,


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

AddThis Social Bookmark Button

One Response to “Пежо 206 ли е обектът на вашите желания?”

  1. dl2iIm hquukixtcpxe, [url=http://qmumaixsovcj.com/]qmumaixsovcj[/url], [link=http://lczrdnfdoieu.com/]lczrdnfdoieu[/link], http://pilqzsljcogg.com/

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.