Пайнер гони Кали

Кали секси

Макар да е една от най-популярните в момента, Кали е е поредната звезда от каталога на Пайнер, която е принудена да се бори за оставането си в редиците й. Изпълнителката на десетки хитове през годините, както и едни от най-запомнящите се парчета на Лято 2014, упорито се бори от месеци с излишните килограми и е получила ултиматум от шефовете си – или отслабваш, или напускаш. И все пак гримьорите и стилистите успяват доста добре да прикрият недостатъците на певицата, като наскоро записаха изключително сексапилен клип към песента “Аз съм аз”.

Самата Кали много добре разбирала, че има спешна нужда да се втали и работела по въпроса всеки ден. “Докато бях бременна качих 20 и няколко килограма. Разликата е, че вече съм на 38, а не на 24, колкото бях когато родих първото си дете. Тренирам ежедневно, като пропускам единствено когато ми е много натоварено и имам няколко участия едно след друго. Старая се да се храня правилно, но това не означава, че ми се получава всеки път. Сега съм 70 килограма, а най-добре се чувствам, когато съм 58.”, споделя певицата пред медиите.

Запознати с Пайнер споделят и допълнителна причина за ултиматомите към Кали. Раздорите в родния бизнес на най-високо ниво са разделили приближените на певицата с близките до фирмата структури. Това допълнително нажежава обстановката около фирма Пайнер и всява непрестанни раздори между изпълнителите.


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

AddThis Social Bookmark Button

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.