Николета е лицето на NiLo Slim

NiLo Slim

Николета Лозанова представи марков продукт за отслабване със собствените си инициали – NiLo Slim by Nikoleta Lozanovа. През последните години не една от международните козметичните компании и парфюмерийни къщи представи продукти, разработени със специалното участие на популярни лица от шоубизнеса, модата и спорта. Актьори, модели, футболисти и музиканти създадоха собствени марки, зад които стоят не само с авторитета, а и с имената си. Брус Уилис, Хайди Клум, Антонио Бандерас, Леона Левис, Дженифър Лопес, Мария Петрова са само част от дългия списък.
През април и у нас стартира подобен проект, свързан с женската красота и обаяние с марката NiLo Slim. Главно действащо лице е професионалният фотомодел Николета Лозанова, която даде инициалите си на първия марков продукт за стройна фигура в България. От началото на следващата седмица хранителната добавка ще се предлага във всички аптеки в страната.
Ето какво споделя самата Николета за създаването на лимитираната серия:
„От доста време обмислях идеята да създам продукт с моя бранд и когато дойде предложението не беше нужно да умувам дълго. Още повече, че хранителната добавка идеално се вписва в моя стил на живот. Дните ми са ужасно забързани – между пътувания за фотосесии и часове наред на снимачната площадка, медийни изяви. Ежедневна ми програма не винаги позволява да се храня здравословно и с определен режим. Професията на фотомодел обаче изисква винаги да изглеждам безупречно и с перфектни мерки. Използвам NiLo Slim вече повече от месец и с лекота се грижа за красотата на силуета си”.
Въпреки стройната си фигура и плосък корем моделката има своите притеснения относно фигурата си. Тя споделя още, че с помощта на хранителната добавка за месец е успяла да свали излишните 2 кг., които са я притеснявали.

Tags: , , ,


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

AddThis Social Bookmark Button

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.