Модерните дамски чанти за есен/зима 2017-18

HandbagКои са модерните чанти за зимата? За да направите правилния избор подбрахме за вас някои от най-актуални дизайнерски предложения, които да ви помогне при избора на модерна дамска чанта този сезон.

От практични огромни чанти до закачливи мини чанти, от елегантни клъчове за ежедневието до удобни и стилни раници. Вижте кои са най-модерните чанти за есен/зима 2017-18.

Огромни чанти

Обожаваме колко практична е модата понякога. Затова и се радваме на присъствието на огромните чанти в тенденциите за есен/зима 2017-18. Всяка жена с натоварено ежедневие оценява практичността на огромната чанта. За да внесете ред в нея, просто си вземете няколко несесера, в които да сортирате нещата си.

Мини чанти

На другата крайност са мини чантите, които вече няколко сезона са част от модните тенденции. В тях трудно можете да поберете нещо повече от телефон, пари и ключове, но пък са удобни за бързи излизания с приятели или пък ако не обичате тежката чанта. За есен 2017 мини чантите са цветни и често пъти декорирани с капси, блясък или щампи. Те са онзи малък цветен акцент за завършване на визията ви.

HandbagКлъчове за ежедневието

По принцип клъчовете са запазени за специални официални поводи или за свободното време. За есен/зима 2017-18 обаче дизайнерите ги внасят в ежедневната мода. Така че не се страхувайте да носите клъч с ежедневната си визия, дори тя да е по-спортна.

Меки чанти

Много дизайнери избраха меки чанти, без форма, за сезон есен/зима 2017-18. Те са нещо средно между елегантни и небрежни, често са средни като размер или малко по-големи. Най-често са изработени от плат, но вариантите от тънка еко кожа също се радват на много почитатели.

Чанти с релеф на животинска кожа

Много актуални този сезон са чантите, чиято кожа е релефна. Това е един доста нестандартен прочит на анималистичните принтове. Интересното е, че чантите с релеф на животинска кожа понякога са оцветени в различни цветове. Не е задължително шарката да следва типа кожа.


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

AddThis Social Bookmark Button

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.