Модерен Руски интериор дизайн

Luxury interior house

Русия обикновено се свързва със сняг, пустощ и дървени къщи. Архитектите от едно руско студио, обаче са обърнали представите за модерен интерир и дизайн, като са запазили типичните руски ценности и традиции. Наистина един красив дизайн и архитектура могат винаги да стоплят сърцето ви, дори в най-студените зимни вечери.
Руските архитекти от студио Akant завършват тази къща през 2008 година. Разположена на стар имот в Подрезково, Москва с много дървета, най-интересният аспект на този дом е конструктивната схема. Тя се състои от две части: двуетажна дървена къща от греди с размери 270 х 200 мм и 3 м колони, които ограждат къщата и носят покрива. Коридора е направен от дървена рамка с изолация.
Къщата е на два етажа с обща площ от 350 квадратни метра. На първия етаж има дневна с тераса, трапезария с кухня, стая за гости с баня, кът за почивка със стълбище, коридор и килер. На втория етаж са разположени голямата спалня с баня и тоалетна, две гардеробни и два кабинета. От спалнята и банята има изход към терасата.
Красив и топъл дизайн. Много интересно съчетание на селският дизайн с моденият интериор. И като капак на всичко разположението в красива зелена гора създава едно чувство на спокойствие.

Tags: , , ,


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

AddThis Social Bookmark Button

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.