Малко стил и комфорт с Honda Civic Hybrid

Honda Civic

Civic Hybrid на Honda може и да не представлява този успех, на който са се надявали от Honda. Това до голяма степен се дължи на факта, че моделът няма тази разпознаваемост, на която се радва Toyota Prius. Следващият хибрид на Honda обаче ще си бъде хибрид и няма да има стандартна спецификация. Според изпълнителния вицепрезидент Койчи Кондо хибридната система, вградена в модела, обаче ще струва наполовина на настоящата, която се ползва в Civic.
По-ниската цена до голяма степен се дължи на по-опростената архитектура и на по-малките общи размери, съобщават от Nikkei. Хибридната система или Integrated Motor Assist (IMA) в момента се разработва за новата кола. Според предварителни данни на Honda моделът би трябвало да бъде представен в началото на 2009 година. Бъдещият хибрид ще бъде с пет врати и ще позициониран между настоящия Fit/Jazz и Civic по отношение на размери. Съответно се очаква цената да бъде около 18 800 долара. Дизайнът би трябвало да повтаря до известна степен този на прототипа FCX Clarity (концепткар на водородни горивни клетки), което автоматично означава, че бъдещият сериен хибрид на Honda ще притежава именно тази индивидуалност и разпознаваемост, които липсват на настоящия Civic hybrid.
Honda Civic HybridС помощта на ниската си цена и уникалния си стил Honda се надява да постигне годишни продажби на хибриди от 400 000 до 2012 година.  След тази среща с Civic Hybrid  се замислих колко скандална трябва да бъде една кола, колко лъскава и колко красива. Напоследък забравяме, как една кола има единствената цел да вози и да се движи. Затова мисля, че красавицата на Хонда е едно от добрите предложения за момента.
Можете да се змаислите за този автомобил, а  някой от следващите броеве можете да срещнете и тунинг на този автомобил за да се влюбите окончателно в него, защото Honda Civic Hybrid  май найстина си струва.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

AddThis Social Bookmark Button

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.