Любимият на всички жени Baileys

Baileys

За лято 2010 г. сметановият ликьор Baileys – ще предложи нов, вълнуващ вкус. Така освен с неповторимия изтънчен и мек вкус, който познаваме, дамите ще бъдат изкушени от Baileys шоколадова мента. Новият вкус е специално, лимитирано лятно издание, което надгражда познатото ни питие със свежи нотки мента и привкус на тъмен шоколад, за да създаде едно неповторимо преживяване за сетивата. Именно в неподражаемия вкус се крие големият успех на ирландската напитка. Baileys е създаден в Дъблин преди малко повече от 30 години и за времето от своето създаване досега той се превръща в осмата най-продавана глобална марка алкохолна напитка в света. Рецептата за Baileys всъщност е съчетание от прясна млечна сметана, качествено ирландско уиски и шоколад. Сметаната, използвана за Baileys, се доставя всекидневно и се използва в същия ден, което гарантира, че тя винаги е прясна.Производителите на Baileys използват млякото от прецизно подбрани 1500 ферми в Ирландия, в които се отглеждат 40 000 специални крави. Уискито в Baileys е специален бленд на най-старото ирландско уиски Bushmills. То е тройно дестилирано и отлежало поне 3 години.
Начинът на смесването на отделните съставки и създаването на автентичия вкус на Baileys, обаче,остава грижливо пазена тайна.

Tags: , , , , , , , ,


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

AddThis Social Bookmark Button

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.