Луксозен интериор от Мелбърн

Лукс интериор

Интериорният дизайн понякога заема основна част от цената на един апартамент, а и сред градската пустощ и напрегнатост, определено дизайнът може да ви спаси от прекомерният стрес. Днес ще ви стращнем с един ултра-модерен и много красив апартамент. Този красив луксозен апартамент се намира в Мелбърн и е проектиран от известния архитект от Мелбърн, Robert Mills. Апартаментът е 310 кв. м и обхваща целия етаж. От гаража има директен достъп до дома, с асансьор, отвеждащ в красива съвременна собственост, създадена изцяло в бяло и бежово. Характеристики са високите тавани, луксозните облицовки, щедрите светли открити и закрити площи за забавления, големи дневни стаи с три спални и голям килер. Също така има невероятна ботаническа градина от външната страна на сградата.
Апартаментът се предлага за продажба, като исканата цена е $3,400,000. Несъмнено цената е висока, но красотата и модернизмът си заслужават всеки цент от тази сума. Найстина Австралийските имоти понякога могат да ни учудят с красота, подреденост и дизайн.

Tags: , , ,


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

AddThis Social Bookmark Button

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.