Луксозен интериорен дизайн от Марсел Вандерс

Луксозен интериор

Наистина когато говорим за интериор дизайн, несъмнено трябва да се допитаме до специалистите. А някои от тези специалисти са просто феноменални. Интериорите на холандският дизайнер Марсел Вандерс могат да бъдат описани с две думи: … Марсел Вандерс. Дизайнерът е толкова разпознаваем, че би ни станал скучен, ако стилът му не демонстрираше модерен авангард в най-изящната му форма. “Стилът е за несигурните в себе си,” казва той, “ние искаме да създаваме.” Съчетанието на стари и нови форми и пищни декоративни елементи с ярки цветове вдъхва различен, по-специален и по-неземен живот на пространствата. Това, което ни изумява най-много е успешното съчетание на несъчетаеми цветове. Проектът Villa Amsterdam е първият цялостен частен интериор на дизайнера и може да бъде описан само с една дума – претрупан. За щастие е претрупан с Марсел Вандерс. Бялото омекотява ефекта на тежките декорации и превръща нео-бароковото звучене в деликатен ренесанс на детайла. Може би е проява на суета да препълниш 120м2 със собствените си продукти, но в това няма нищо лошо ако кара всички да се влюбват в работата ти. А какво по-подходящо място за малко трагична интериорна романтика от това!
Несъмнено подобен интериор дизайн е изключително интересен и модерен, а цветовата гама създава усещане за средновековна, призрачна красота.

Tags: , ,


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

AddThis Social Bookmark Button

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.