Кобрата заплашва Люси Иларионов

Андреа и Кубрат

Кубрат Пулев отправил сериозни заплахи по адрес на режисьорът Люси Иларионов, гръмна столичен вестник. Причина, както всички предполагате е Андреа, която не спирала да се оплаква от пълничкия режисьор. Тя била категорична, че не иска да работи с Люси Иларионов и дори не искала да се мярка пред очите й. Андреа опитала да изиграе Иларионов, на когото дължала доста пари за клипове и посредством женски хитрини се опитва да го сплаши със якия си приятел. Явно Люси си е потърсил сериозно правата и е настоял Андреа да му плати, тъй като вместо полагащата му се сума, той отнесъл ясно и категорично предупреждение, че ако не престане да търси певицата не само ще се намери изпочупен в болница, но дори може да се пресели на онзи свят. За всичко това разказват приятели и близки до режисьорът, цитирани от известен столичен вестник.
За тези обиди и заплахи към Люси Иларионов, обаче професионалният боксьор Кубрат Пулев може да има сериозни неприятности. Ако режисьорът реши да заведе дело срещу него може да остави доста наприятна черна точка в досието на Кобрата и дори да му издейства ограничителна заповед, а защо не и затвор. Все пак досега жалба в МВР не е постъпила, а всички фенове на спорта се надяват бизнесотношенията между Андреа и Люси да си останат в Пайнер и да не повлекат Кобрата.

Tags: , ,


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

AddThis Social Bookmark Button

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.