Ивена отмъкна новото гадже на Преслава

Ивена Преслава

Преслава тъне в депресия след като Ивена открадна мъжът на сърцето й. Една от най-популярните поп-фолк изпълнителки е на ръба на депресията, според близки до звездата, след като любимият й завел предколедно до Дубай не нея, а едгрогърдата чалга изпълнителка Ивена. коридорите на звукозаписното студио двете се разминавала със съскащо мълчание и подмятайки си студени погледи. Това обаче щяло да изтласка на върха двете диви и да предизвика неимоверен медиен и обществен интерес към тях, категорични са техни колежки.
Преди време Преслава беше интимна с Жоро Главата и после с Бирмата. След като скъса и с двамата, емоционалното й състояние я превърна от пухкавелка в кожа и кости. Което съвсем изненада феновете й. Но чалга певицата категорично отрича новата й визия да е заради поредната любов в живота й. поред думите на Преслава, тя е свалила доста килограми от себе си единствено от уважение към феновете си и желанието на всяка жена да изглежда перфектно, но според близки на звездата липсата на близък човек е разковничето към сегашната й визия.
За болката, която мори Преслава, лек няма. Единствената надежда е времето, което да излекува разбитото й сърце. Едва тогава тя ще се възстанови и физически, убедени са източници близки до обкръжението й. Доколкото до факта, че колежка се опитва да отмъкне новото й попадение, а няма да се размине току-така. Това твърдят близки, запознати с нейния характер. Фолк дивата ще си „излее” чувствата най-вероятно в поредния злобен текст, адресиран към съперницата си.


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

AddThis Social Bookmark Button

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.