Едно интервю със… Светлана Василева

Светлана ВасилеваТя е млада, красива и известна. Не бяга от скандалите и знае, че всяка реклама трябва да се използва като пиар. Тя е Мис Плейбой-2009 Светлана Василева. Осъзнала истината, че да се пишат по-малко клюки и измислици за нея, е редно да не отказва разговори с журналисти, Светлана даде специално интервю за сайта ни Клюки.БГ, който редовно чете и дори харесва.
– Светлана, как поддържаш формата си? Имаш ли своите женски тайни за добра фигура?
– Фигурата си поддържам чрез спорт. Ограничавам се в яденето. Много внимавам с какво се храня – ценя здравословното хранене, предимно зеленчуци и риба… Колкото и да ми се иска да си похапвам от всичко, се старая да се придържам към нормите и да се ограничавам. Все пак красотата на тялото изисква своите жертви.
– Досега винаги са те представяли като Мис Плейбой. Да надникнем обаче зад човека Светлана Василева – хоби, предпочитания, любими книги, филми, изпълнители…
– Колкото и странно да звучи в нормалното ежедневие, зад обективите и извън медийното пространство аз съм едно нормално момиче. Обичам да ходя на кино, почти не пропускам неделните киновечери, разговорите и забавленията с приятелки. А относно хобито – много харесвам ездата, жалко, че почти не ми остава време да ходя до конните бази, иначе този вид спорт ми действа много отпускащо.
– Официално признаваш, че само с Дарко Тасевски си имала връзка. Някои слухове те обвързаха с Красимир Балъков. Познавате ли се, тъй като той твърди, че не те знае?
– С Балъков не се познавам лично и никога не съм твърдяла, че се познаваме. Но не изключвам възможността един ден да се запознаем. Ще ми е изключително приятно да се запозная с човек като него. Смея да твърдя, че Svetlana Vasilevaтой излъчва излючителна мъжественост и да си призная, ми е любопитно що за човек е.
– Известно е, че популярността пречи на приятелствата, но с кого все пак си приятелка?
– Имам няколко верни приятелки, които са спечелили доверието ми и с тях мога да си споделя всичко. А относно мъжете – не зная защо повечето хора казват, че не може да има приятелство между представители на двата пола. Аз мисля точно обратно – имам много добри приятели от мъжки пол, дори повечето са футболисти, но не съм имала сексуални контакти с тях. За сметка на това обаче имаме много общи теми за разговор.
– Сега си млада, красива и известна. Мислила ли си обаче какво ще правиш след 10 години примерно?
– В момента съм се отдала на мига, но да, понякога се замислям какво ще правя и с какво ще се занимавам в по-далечно бъдеще. Обмислям няколко дейности, но времето ще покаже накъде ще се насоча. Мечтая да градя кариера. Мисля си за модна агенция, все пак модата ми се удава. Имам планове в тази насока и ще ги разберете много скоро.
– Обиждат ли те неприличните предложения за секс, които получаваш?
– Разбира се, че ме обиждат. Всяка жена обича да се чувства желан сексуален обект, да бъде ухажвана. Глупавото при мъжете е, че често преминават границата и вместо да накарат една жена да се почувства харесвана и желана, се получава точно обратното – карат я да се чувства като проститутка, а това е много грешен подход и често пъти води до разочарование.
– Защо гледат на миските като на скъпоплатени проститутки? Може би твои колежки допринасят за този имидж?
– Аз не обичам да критикувам и да се меся в живота на хората. Всеки си избира сам начина на живот. Както се казва, животът е един театър, а каква роля ще играеш в него, си зависи от теб самия.
– С колко пари на месец се издържа жена като теб и какви са разходите ти?
– Аз съм нормално момиче, виждала съм две и двеста в този живот. Но да бъдем честни – никак не е евтино една жена да изглежда добре – козметика, дрехи, бижута, прически, релаксиращи процедури – всичко това капка по капка вир прави. Така че пак ще кажа, всичко зависи от стандарта на живот. Имах едно бивше гадже, което ми казваше в кръга на шегата: „Светле, ти си ми по-скъпа от поддръжката на едно Бентли!”

Tags: , , , ,


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

AddThis Social Bookmark Button

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.