Един невероятен хотел в АнталияЕдин забележителен хотел, творение на известния турски дизайнер Ерен Талу, Hillside Su потапя своите гости в атмосфера на спокойствие и съзерцателност. Това усещане се въдворява от преобладаващо белия интериор подкрепен от много огледала и дискретни цветови светлинни ефекти. Фоайето на хотела поразява с размерите и простора си, от 6-етажния таван се спускат огромни огледални сфери, които вечерно време са осветени и пръскат светлини. Под тях са наредени огромни бели миндери, върху които е така приятно да се изтегнеш с чаша питие в ръка. Типичните изчистени прави линии на Талу доминират навсякъде и носят наслада за окото. Интериора е обогатен с оригинални хрумвания, като например цялата фасадна стена, която е остъклена и декорирана с портокалови дръвчета, главния ресторант в наситено ултра модерно червено и външния басейн, които се облива нощем в сменящи се цветни светлини.Закуската и вечерята на блок маса бяха неимоверно пищни, около 50-60 ястия едно от друго по-атрактивни. Предимство на хотела е, че не адрсира обичайната All Inclusive клиентела, която преобладава в Анталия състояща се предимно от лакоми и жадни недобре облечени руснаци, немци и англичани, които консумират безразборно каквото им се поднесе.
Гостите в Hillside Su бяха определено елегантни и изискани хора, предимно „бутикови“ италианци, скандинавци, немци и руснаци. Външният басейн и плажа са оборудвани с комфортни плажни легла и огромни възглавници, които създават комфорт и усещане за лукс. Чадърите са оборудвани със звънец за повикване на персонала, като напитки и храна се сервират от плажния бар. Хотелът е оборудван с всички модерни пособия и услуги за спорт, релакс и спа, а пребиваването там оставя незабравими приятни впечатления. Нашият престои беше през Октомври, когато температурата на въздуха преобладаваше около 28 градуса, а на морската вода около 23.

Tags: , , , , ,


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

AddThis Social Bookmark Button

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.