Вратар на ЦСКА в краден Мерцедес

CSKA Karadjov

Полицаи от от Дупница задържаха на главен път Е-79 вратаря на ЦСКА Иван Караджов да управлява луксозен “Мерцедес С350” с пренабити номера на рамата. Автомобилът е спрян на КПП Дяково и е закаран за съхранение в двора на районното управление на полицията (РУП) в Дупница. Вратарят и спътницата му извикали такси и заминали за столицата. При проверката, направена от “Магистрална полиция” и от криминалистите от РУП на МВР, се оказало, че луксозното возило е собственост на бившия съотборник от ЦСКА и приятел на Иван Караджов – Иван Иванов, който в момента играе в “Партизан” (Белград). При проверката Иван Караджов бил в колата с младо момиче и пътували от родния му град Кресна за София. Задържаният луксозен мерцедес е тъмносин на цвят, с бежов кожен салон, климатроник и други екстри. Автомобилът е произведен през 2009 г. Иван Иванов ще бъде привикан от Белград в дупнишкото районно управление да даде обяснения откъде е купил крадения мерцедес.
Неотдавна около двамата футболисти се разрази скандал, след като в интернет бяха пуснати снимки на Иван Караджов и Иван Иванов да се целуват демонстративно, припомня изданието.

Tags: , ,


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

AddThis Social Bookmark Button

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.