Български цигуларки завладяват световният музикален пазар

група Hypnotic

Един от най-успешните откриватели на таланти в световен мащаб Лорис Черони е човекът, който има амбицията да наложи българския квартет Hypnotic на латиноамериканския пазар. Продуцентът с европейски корени работи от 25 години в страната на ацтеките Мексико и е изключително впечатлен от музиката и присъствието на родните ни цигуларки. Той е категоричен, че квартетът е обречен на бляскаво бъдеще. Латиноамериканският пазар е един от най-силните в музикалната индустрия, от него са тръгнали изпълнители от ранга на Дженифър Лопез, Шакира, Марк Антъни, Рики Мартин и други. Находчивият търсач на успешни изпълнители ще продуцира няколко нови сингъла на Hypnotic. Парчетата ще носят отпчечатъка на модерното електронно звучене и ще бъдат промотирани през есента в Мексико Сити. Hypnotic ще реализират записите в собственото студио на Черони. 2010-та се оказва невероятно успешна за Hypnotic. След двата самостоятелни концерта на момичетата и изявата им в Европейския парламент в Брюксел, переспективата за Латинска Америка несъмнено доказва висотата на музиката, която правят.
Красавиците са под напрежение и заради приключването на първия си самостоятелен албум, изцяло продуциран от самите тях. Hypnotic планират да представят пилотното си CD на голям концерт с участието на родни поп и джаз звезди, с които са записвали. Не е изключено към тях да се присъединят и няколко италиански изпълнители, които пък работят с комппозитора – Маурицио Абени. От няколко години българските инструменталистки се радват на изключителната подкрепата на уважавания композитор и аранжьор Абени, както и на тонрежисьора с “Оскар” – Марко Страчони. Порфесионалните качества и авторитет на италианците безспорно ще допринесат за класата и по-добрия звук на предстоящия албум.

Tags: , , , , , , , , , ,


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

AddThis Social Bookmark Button

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.